candy b
tak cukup besar

Tak Cukup Besar?

Anda idamkan senjata yang lebih besar dan lebih padu?
 

tak cukup lama

Tak Tahan Lama?

Tak sampai 10 minit anda dah mengaku kalah?
 

candy b malaysia

Candy B

 

APAKAH CANDY B?

- Diadun dari sumber semulajadi dan herba terpilih tanpa bahan berbahaya.
- Diformulasikan di US menggunakan NanoCellTech Processing Technology.
- Digabungkan dengan Vitamin B1, B6, B12, Ekstrak Citrus, Maca, Lemak Soya, Tribulus & Goji.
- Berbentuk gula-gula berperisa oren.
- Diproses di kilang berstatus GMP.
- Disahkan selamat melalui HACCP.
- Disahkan HALAL oleh HMCA.

Berita Baik! Kami kini menyediakan perkhidmatan secara Cash On Delivery (COD) di 155 cawangan GDEX seluruh Malaysia! Lebih Mudah & Lebih Selamat!

AGENT DIPERLUKAN!

Kelebihan Candy B

Ketahui apakah kelebihan pengambilan Candy B untuk lelaki.

Merangsang Nafsu Lelaki

Terbukti berkesan dalam meningkatkan nafsu lelaki dan melambatkan pancutan air mani sewaktu bersama.

Meningkatkan Kesuburan Lelaki

Menggalakkan peredaran darah di bahagian alat sulit lelaki sekaligus menggalakkan pertambahan saiz zakar.

Mengekalkan Tenaga

Membantu mengatasi kelesuan dan merangsang tubuh badan agar lebih bertenaga ketika di atas ranjang.

Menyeimbangkan Hormon

Membantu menyeimbangkan hormon dan melambatkan kekurangan hormon akibat proses penuaan.

Mencegah & Mengawal Penyakit

Menggalakkan peredaran darah dan menyokong sistem imun dalam badan bagi tujuan melawan penyakit.

Menguatkan Jantung

Menguatkan dinding arteri dan menguatkan otot jantung sekaligus mengawal tekanan darah.

Cut Off Time

POSLAJU 03.00 PM
GDEX 07.00 PM
NINJAVAN 03.00 PM

* Pesanan yang diterima selepas cut off time akan diproses pada hari bekerja berikutnya.

Pesanan Terbaru

EN. AZRIN (1 BOX) MY75006126946
EN. IRFAN (2 BOX) MY75003923412
MR. PUAH (10 BOX) MY75003923715
EN. ISHAK (2 BOX)MY75003923626
EN. ISMAIL (10 BOX) MY75005003084

Semak Penghantaran



Semak status penghantaran produk anda disini.

APA KATA MEREKA?

Berikut adalah antara testimoni pelanggan yang telah menggunakan HydroGel Men & Candy B dari kami.

testimoni candy b
Layari Facebook kami untuk membaca testimoni terbaru dari pelanggan kami.
testimoni candy b
Layari Facebook kami untuk membaca testimoni terbaru dari pelanggan kami.
testimoni candy b
Layari Facebook kami untuk membaca testimoni terbaru dari pelanggan kami.

Diskaun Pembelian

Nikmati Lebih Penjimatan!

pakej candy b

Candy B

Pakej Gold

Pakej khas buat anda yang belum pernah menggunakan Candy B.
 

Dijamin 100% Original
  • Promosi 1 & 2 Kotak
  • 2 Kotak: Diskaun RM40
  • Free Delivery / COD
pakej candy b

Candy B

Pakej Platinum

Dapatkan Candy B dari kami dan nikmati lebih penjimatan apabila anda membeli lebih banyak.

Dijamin 100% Original
  • Promosi 3 - 9 Kotak
  • Diskaun RM40 Setiap Kotak
  • Free Delivery / COD
agent candy b

Candy B

Pakej Agent

Pakej khas untuk anda yang ingin menambah pendapatan sebagai agent kami.

Dijamin 100% Original
  • Min. Order: 10 kotak
  • Diskaun RM60 Setiap Kotak
  • Free Delivery / COD
candy b
Dulu nak tahan 5 minit pun susah, tapi semalam alhamdulillah hampir 45 minit juga. Isteri saya pun terkejut. Memang puas hati guna Candy B!
TESTIMONI 01
PRODUK: CANDY B
candy b
Tak panas, tak kebas. Padu lain macam. Bau pun wangi. Walaupun guna 2 titik sahaja pun, tapi first time saya dapat mendayung sampai 1 jam. Terbaik!
TESTIMONI 02
PRODUK: HYDROGEL MEN
candy b
First time saya guna produk ni, alhamdulillah memang bagus. Memang tahan lama. Bangun pagi pun fresh. Tak rasa pening macam produk lain.
TESTIMONI 03
PRODUK: CANDY B
Candy B Testimoni 01 HydroGel Men Testimoni 02 Candy B Testimoni 03

Hubungi Kami

Hubungi Kami

WHATSAPP: 017-2646663

Mengapa Beli Dengan Kami?

- Kami adalah Pengedar Sah Candy B dengan laman web dan sosial media yang rasmi!
- Trusted Seller dengan rekod jualan mencecah RM100,000 sebulan!
- Jaminan 100% produk original atau wang anda akan dikembalikan!
- Tiada pembayaran pendahuluan. Bayar setelah anda menerima pesanan anda - Lebih Mudah & Lebih Selamat!
- Nikmati penjimatan berganda apabila anda membeli lebih banyak!
- Bantuan khidmat pelanggan 24 jam sehari!